Stappen - Handicom Solar

Kennis, kwaliteit en service in de buurt
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zonnepanelen

Van  idee......naar zonnestroom 


Zet de knop om!

1
Toets uw idee op een informatieavond
Handicom Solar organiseert regelmatig een informatieavond. Vrijblijvend en gratis, u hoeft zich alleen aan te melden. U leert hier de begrippen kennen, zoals omvormer, Wattpiek, PV en Quick Scan. En waarschijnlijk krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw huis. Pas op, u neemt 'ons' enthousiasme voor de zonnestroom over.

2 Vraag een adviesrapport of quick scan aan 

Op afspraak komen de adviseurs van Handicom Solar bij u thuis. Zij onderzoeken in ca een uur uw dak, de meterkast en de plaats voor de omvormer. Zij werken met een vragenlijst. Dit onderzoek levert een op-maat-adviesrapport met offerte op. Het onafhankelijke advies met uitgebreid rapport kost slechts €95. Als u bij Handicom Solar uw installatie bestelt, ontvangt u dit bedrag terug.


3 Kies uw offerte

Legt u de installatie zelf aan, wilt u binnenshuis meehelpen of besteedt u alles uit? Handicom Solar stemt uw offerte af op uw wensen (voor de materialen, montage of installatie).


4 Monteren

Op afgesproken dag en tijd arriveren onze installateurs. Eerst schroeven zij de balken op het dak vast of plaatsen ze het frame. Vervolgens bevestigen zij de panelen. Stormvast. Zij sluiten de zonnepanelen aan, brengen de gelijkstroomkabels door het dak naar de omvormer. Vanaf de omvormer leggen zij een kabel naar de meterkast. Uw meterkast krijgt een extra groep. U draait de knop om voor zonnestroom. 


5 Schone energie
De panelen leveren schone stroom. Een speciale adapter is niet nodig. Zonnestroom is gratis en duurzaam. In tegenstelling tot de grijze stroom, waarbij het broeikasgas CO2 vrijkomt tijdens de productie. 

H
andicom Solar levert méér service

6 Btw terugvragen
Handicom Solar vraagt de btw van uw installatie terug. Dit bedrag varieert tussen de €500 en €2000, afhankelijk van de grootte van de installatie. Een leuk bedrag. Samen met Handicom Solar meldt u zich aan als PV-BTW-ondernemer. Het klinkt ingewikkeld, Handicom Solar kent de weg. De PV-btw-dienst kost €150, excl. btw.


7 Monitoren
U kunt de prestaties van de panelen op uw computer volgen. Handicom Solar controleert elke werkdag uw installatie op afstand. 


8 Ondersteuning

Met vragen en reacties kunt u altijd bij Handicom Solar terecht. Kennis, kwaliteit en service bevindt zich immers in uw buurt! 


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu