Scan - Handicom Solar

Kennis, kwaliteit en service in de buurt
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zonnepanelen

Aanbiedingen zomer 2015 

Uitgebreid onafhankelijk adviesrapport twv 480 voor €98

Quick Scan met offerte voor € 35!
Handicom Solar uit Harderwijk onderzoekt hoe de zonnepanelen op uw huis het beste geplaatst kunnen worden en hoe de montage of de installatie zal verlopen. Deze scan is geen snelle telefonische  inschatting, zoals bij de meeste aanbieders van zonnepanelen. Twee adviseurs maken gedetailleerde metingen, foto’s en nemen uw wensen op. De mogelijkheden worden volledig doorgerekend. In het adviesrappport ontvangt u alle informatie, in de scan ontvangt u de informatie die de offerte onderbouwt. Hiermee onderscheidt Handicom Solar zich van andere installateurs. Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

 Het onderzoek wordt uitgevoerd door twee ervaren en deskundige ingenieurs. Het adviesrapport bevat een volledige technische onderbouwing voor de installatie in uw huis.

 Zij passen en meten net zo lang totdat wij de rangschikking en installatie van panelen en omvormer hebben ontworpen die voor u de maximale opbrengst kan realiseren.

 Zij zoeken uit welke materialen het langst meegaan op uw dak, zodat u niet na een paar jaar uw installatie kwijt bent door slijtage of andere gebreken. Een écht jarenlange garantie hoort daarbij!

 Handicom Solar monitort uw systeem alle jaren. Geheel gratis! U kunt ook zelf de prestaties van uw systeem volgen.

 De inschatting door Handicom Solar van uw opbrengst is met nadruk niet de maximaal haalbare opbrengst, zoals veel andere aanbieders doen (zonder dat er bij te vermelden), maar de minimum opbrengst. U komt er na verloop van tijd niet achter dat uw zonnepanelen de verwachtingen niet waar kunnen maken!

 Handicom Solar is gevestigd in Harderwijk. We zijn bekend met lokale wet- en regelgeving, goed bereikbaar als u ons nodig hebt. Handicom Solar werkt met enkele betrouwbare lokale installateurs. Uw project is veilig van start tot oplevering en vele jaren daarna.

 Opname van het huis en mondeling of kort advies met offerte kost nu € 35. Deze kosten ontvangt u terug als u de opdracht bij Handicom Solar plaatst.

 De resultaten van het onderzoek, de layout-opties, de zonnestroomopbrengst en -kosten, het rendement en uw voorkeuren worden gepubliceerd in een adviesrapport. Dit rapport met alle berekeningen en tekeningen, ter waarde van € 480, bieden wij u aan voor €98. Het adviesrapport is gratis als u de opdracht bij Handicom Solar plaatst. Als u het rapport koopt, staat het u vrij om het adviesrapport bij andere aanbieders te gebruiken. Wij kunnen dan echter niet instaan voor de kwaliteit van de gebruikte materialen en het geleverde werk.

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor een Scan

* = verplicht invullen

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu