onafhankelijk rapport - Handicom Solar

Kennis, kwaliteit en service in de buurt
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kenniscentrum
 
Onafhankelijk adviesrapport zonnepanelen
Handicom Solar staat voor een duurzame maatschappij. Alle geschikte daken zouden zonnepanelen moeten hebben. Met deze ambitie stelt Handicom Solar een advies op maat op voor uw huis: wat is de opbrengst, wat zijn de kosten en binnen hoeveel jaar is de installatie terugverdiend? Uit een analyse van de rapporten van afgelopen jaar is gebleken dat Handicom Solar voorzichtig heeft inschat hoeveel zonnestroom wordt opgewekt. Schreeuwende en loze beloftes zitten er zeker niet bij, het rapport is betrouwbaar en onafhankelijk.

Het rapport is onafhankelijk. U kunt het rapport gebruiken om bij uw installateur panelen te bestellen. Wilt u liever dat Handicom Solar de panelen plaatst, dan ontvangt u dan de prijs van het rapport (€98) terug. Tevens maakt u gebruik van het dagelijkse monitoren van uw systeem én de PV_btw-service.
Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek over uw project.

Genoemde tarieven zijn inclusief reiskosten gebaseerd op een reisafstand van maximaal 20 km. (enkele reis) vanaf vestigingsadres Handicom Solar. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,30/ km. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu